Så hittar du lusten

Kärleksliv och sex är kan vara alldeles underbart! Men det är mycket som ska fungera och våra känslor och tankar störs lätt. Vad är det som gör att vi kan tända i ena sekunden och totalt tappa intresset i andra? Svaret är inte enkelt och det finns massor av orsaker till det. Oavsett anledning finns det små saker du kan göra för att hjälpa dig själv. De allra flesta kan få tillbaka sin sexlust – det gäller även dig.

MAT OCH MOTION

Ät bra mat och rör på dig efter dina förutsättningar. Det ger ork och energi samt får dig att må bra. Det ger också kroppen förutsättningar för att kunna prestera – en härlig energiboost helt enkelt!

TA VARA PÅ TILLFÄLLENA

STRESSA MINDRE OCH UNDVIK MÅSTEN

SOV NAKNA TILLSAMMANS

LUST FÖDER LUST

NJUT AV NÄRHET UTAN KRAV

Largiplex Total Man

L-Argiplex Total Man

L-Argiplex Total Man är särskilt anpassad efter mannens behov, med magnesium och zink. Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Magnesium bidrar till normal energiomsättning och muskelfunktion.

Läs mer och köp L-Argiplex Total Man

L-Argiplex Total Kvinna

L-Argiplex Total Kvinna är särskilt anpassad efter kvinnans behov, med tillägg av B-vitaminer och Biotin. Biotin är bra för huden och slemhinnorna i kvinnans underliv, bland annat för fuktningen av slemhinnorna. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Produkten innehåller även Ginseng för normal sexlust och vitalitet samt för att motverka trötthet.

Largiplex Kvinna Total

Läs mer och köp L-argiplex Total kvinna

L-Argiplex lustgel

L-Argiplex Lustgel är en värmande och stimulerande Lustgel för en ökad förhöjd njutning. Känslan av gelen kan variera något men uppfattas ofta som pirrade, samt växlande värmande, kylande och lustfylld.

Läs mer om L-argiplex Lustgel

Artiklar