Naturlig skönhet

Varje människa, varje skrattrynka och alla vackra linjer bär på en historia – tidiga morgnar på väg till jobbet, ljusa sommarnätter fyllda av äventyr och salta tårar när något du vill ska fortsätta i stället tagit slut… 

Vi vill visa människor precis som de är, framhäva den naturliga skönheten och lyfta fina linjer och rynkor som något vackert. Vi älskar människor precis som de är! 

På ett naturligt och oretuscherat sätt visar vi huden precis som den är och lyfter fina linjer och rynkor som något vackert. Med hudvård som arbetar med huden vill vi hylla naturlig skönhet i alla dess former. Huden är din palett – och hudvård är den nya makeupen! 

Varje skrattrynka och varje linje i ditt ansikte bär på en viktig historia. I vår kampanj Drop the Make som är framtagen i samarbete med ELLE berättar tre profiler om sin syn på att åldras.

En hyllning till naturlig skönhet

Den 4 maj anordnade vi, tillsammans med ELLE, en kväll i den naturliga skönhetens tecken. På Westmanska palatsets innergård i Stockholm, bland körsbärsblom, hudvård och välsmakande kollagen-shots, samlades skönhetsintresserade och förespråkare för naturlig skönhet.  

Här kan du läsa mer om eventet, och ta del av de härliga bilder som togs under kvällen.