LOVE YOUR FINE LINES (Tyska)

Vi kallar dem fine lines och alla har vi dem. Vart vi än går och vad vi än gör så bär vi dem med oss. Genom hela livet. Genom kärlek och hjärtesorg. Vardagsstress och spännande äventyr. Hårt jobb och härliga semesterdagar. Att åldras är en del av livet och fina linjer är beviset på oförglömliga minnen.

Så älska dina fantastiska linjer. Varje dag. För sanningen är den att vi aldrig kommer bli kvitt våra rynkor. Vi kan bara förfina dem och se till att åldras vackert med dem. Genom att ge huden den näring den behöver. Genom att använda bra hudvårdsprodukter och skapa en effektiv skönhetsrutin.

Jabushe vårdar dina vackra linjer. Tack vare aktiv hudvård som faktiskt ger resultat.
En skönhetsrutin som effektivt reducerar rynkor, minimerar porer och förbättrar solskadad hud.

Take care of yourself.

Om Huden

Huden är vårt största organ och i ständig förändring. Den är ca 2 kvm stor och har flera viktiga uppgifter. Den är viktig för vår hälsa men också för vårt välbefinnande. Dels skyddar den våra kroppar mot bakterier, virus och mot solens skadliga strålning, men den hjälper oss också att hålla kroppstemperaturen på en bra nivå. I tillägg till detta lagrar den både fett och vätska och hindrar kroppen från att torka ut.

Läs mer om huden och olika hudtyper.

Diese Fehlermeldung ist nur für WordPress-Administratoren sichtbar

Fehler: Kein Feed gefunden.

Bitte geh zur Instagram-Feed-Einstellungsseite, um einen Feed zu erstellen.