Ett kosttillskott för alla som vill ha lust till mer

L-Argiplex är ett mångsidigt kosttillskott med kliniskt dokumenterade ingredienser som bidrar till ökad lust och vitalitet samt minskar trötthet. Kosttillskottet passar livets alla skeden – närhelst du behöver den där extra lilla skjutsen – oavsett om du är en trött småbarnsförälder eller en pensionär som vill njuta av livet.

 

Så fungerar L-Argiplex

L-Argiplex är framtaget tillsammans med svenska läkare och har i snart 20 år varit Sveriges mest älskade lustprodukt. Hemligheten bakom kosttillskottet är en kombination av de tre aminosyrorna L-arginin, L-citrullin och L-ornitin. I mixen av ingredienser finns ginseng som bidrar till ökad lust och minskad trötthet. Men om vi först tar ett par steg tillbaka… vad är egentligen en aminosyra?

Det finns cirka 20 olika aminosyror. Kort förklarat så är aminosyror proteiners byggstenar – och proteiner är i sin tur kroppens byggstenar. Aminosyror är med andra ord livsviktiga.

I kroppen omvandlas L-arginin till kväveoxid. Kväveoxid är en viktig signalsubstans för många av kroppens funktioner, och dessutom avgörande för vår sexlust. Det ökar nämligen blodflödet vilket har positiv inverkan på både lust och ork. Ihop med L-citrullin och L-ornitin behåller kroppen L-arginin längre. Därför är kombinationen av dessa tre aminosyror en framgångsfaktor när det kommer till lust och energi.  

Förutom de tre aminosyrorna innehåller L-Argiplex bland annat ginseng som bidrar till minskad trötthet, vitamin C som bidrar till immunsystemets funktion och svartpeppar som bidrar till upptaget av näringsämnen.

Köp även från våra återförsäljare