Till småbarnsföräldern som kämpar.
Till senioren som vill njuta av livet.
Till dig i klimakteriet.
Helt enkelt till dig som vill ha lust till mer.

När energin inte räcker till...

 

Tar energin och lusten slut mellan hämtningar på förskolan, fiskpinnar och läggningar av barn? Eller har du struntat i träning och motion för tredje veckan i rad? Oavsett vad så finns L-Argiplex här för dig. Det är ett mångsidigt kosttillskott som passar människor i livets alla skeden, under perioder då livet känns extra motigt och både energi och lust saknas. L-Argiplex finns i två varianter – ett kosttillskott särskilt anpassat för kvinnor – och ett för män. 
L-Argiplex är tändvätskan som bidrar till minskad trötthet och normal sexlust– så du kan njuta av livet och orka lite mer, precis så som du vill ha det.  

Trampar du också på lego?

Vi vet hur det är, kära småbarnsförälder. Tidiga morgnar, vakna nätter och gröt som kastas på golvet. Men också blöta pussar, små knubbiga händer och roliga kommentarer av älskade minimänniskor. Småbarnslivet kan vara både fantastiskt och fullständigt dränerande. I allt detta ska vi även ha tid, ork och lust för vår partner, jobbet och fritidsintressen. L-Argiplex kan vara ett steg på vägen till att hitta energin och orken igen.

Sagt hej då till sista mensen?

Det kan kännas både skönt och omvälvande. I klimakteriet är det också vanligt att må sämre både fysiskt och mentalt, och kanske finns inte lusten där som vanligt? Varken när det kommer till lunch med vännerna eller sex med din partner. L-Argiplex Total Kvinna bidrar till normal sexlust och vitalitet, och motverkar torra slemhinnor i underlivet. Dessutom har vi utvecklat en lustgel – perfekt för sexlivet under klimakteriet.

Senior som struntat i motionen för tredje veckan i rad?

Så kan vi inte fortsätta! Att röra på sig ger både endorfiner, glädje och styrka – allt som är fint i livet med andra ord. Du är värd att njuta av lediga dagar, långa promenader och kanske har du barnbarn som du vill träffa så ofta det går? L-Argiplex kan locka fram både lust och energi till det – och ännu mer – i livet.

Se Ida & Jakob prata om samlivet som föräldrar

 

Att få ihop vardagspusslet med småbarn är en utmaning i sig, och att samtidigt försöka hålla igång lusten och prioritera relationen är svårt.
Hur får man egentligen ihop samlivet som småbarnsföräldrar?