Till er som kämpar i vardagen.
Till senioren som vill njuta av livet.
Till dig i klimakteriet.
Helt enkelt till dig som vill ha lust till mer.

När lusten och energin inte räcker till...

Tar lusten och energin slut mellan jobb, disk, tvätt eller matlagning?  Eller har du struntat i träning och motion för tredje veckan i rad?

L-Argiplex kan vara ett steg på vägen till att hitta energin och orken igen. Det är ett mångsidigt kosttillskott som passar människor i livets alla skeden, under perioder då livet känns extra motigt och både energi och lust saknas.

 

Senior som struntat i motionen för tredje veckan i rad?

Så kan vi inte fortsätta! Att röra på sig ger både endorfiner, glädje och styrka – allt som är fint i livet med andra ord. Du är värd att njuta av lediga dagar, långa promenader och kanske har du barnbarn som du vill träffa så ofta det går? L-Argiplex kan locka fram både lust och energi till det – och ännu mer – i livet.

Se Ida & Jakob prata om samlivet som föräldrar

 

Att få ihop vardagspusslet med småbarn är en utmaning i sig, och att samtidigt försöka hålla igång lusten och prioritera relationen är svårt.
Hur får man egentligen ihop samlivet som småbarnsföräldrar? 

Sagt hej då till sista mensen?

Det kan kännas både skönt och omvälvande. I klimakteriet är det också vanligt att må sämre både fysiskt och mentalt, och kanske finns inte lusten där som vanligt? Varken när det kommer till lunch med vännerna eller sex med din partner. L-Argiplex Total Kvinna bidrar till normal sexlust och vitalitet, och motverkar torra slemhinnor i underlivet.