Jabushe - naturlig skönhet är en hel vetenskap

Vi älskar människor precis som de är! Varje människa, varje skrattrynka och alla vackra linjer bär på en historia – tidiga morgnar på väg till jobbet, ljusa sommarnätter fyllda av äventyr och salta tårar när något du vill ska fortsätta i stället tagit slut…

Din hud speglar din historia och vi vill å ett naturligt och oretuscherat sätt visa huden precis som den är och lyfter fina linjer och rynkor som något vackert! 

Jabushe erbjuder enkel och effektiv hudvård för kvinnor som vill framhäva sin naturliga skönhet. Vi har en holistisk syn på hudvård och tror på att stärka huden inifrån och ut – med kosttillskott för huden och hudvårdsprodukter som gör skillnad, varje dag. 

Läs mer om vår syn på naturlig skönhet här

Enkel, effektiv hudvård som gör skillnad! 

I vårt sortiment hittar du produkter som Original Cream, Soft Cream och den härligt återfuktande Intense Moisture Protection, men även vår Oscar Beaty-prisbelönta Peelingmask, den omåttligt populära ansiktsrengöringen Cleansing Lotion och inte minst vår senaste stjärnprodukt Hydralift Express Mask, som alla innehåller ingredienser och effekter för att stärka, återfukta och ta hand om huden på bästa sätt. 

Produkter

Revolutionerande resultat

I våra effektiva antiage – produkter i sortimentet hittar du vår unika, verksamma formula QAL-100, en specialkomponerad kombination av Q10, acetylkarnitin och liponsyra som minskar rynkdjupet och porernas storlek, såväl som pigmentförändringar samt gör att huden blir spänstigare och slätare med en ungdomlig lyster.

Vår hudvård har kliniskt dokumenterad effekt mot hudens ålderstecken som ger synliga resultat. Studien är godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén vid Karolinska sjukhuset, samt blev som första skönhetsprodukt i världen publicerad i den erkända vetenskapliga tidskriften British Journal of Dermatology (2003:149:841-849).

Nöjd kund-garanti

Produkterna är baserade på svensk forskning och effekten är dokumenterad i kliniska studier.

Vi känner oss därför helt trygga med att ge dig som Jabushe-kund en fullständig nöjd-kund garanti. Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd – kontakta oss så ser vi till att du får pengarna tillbaka.

Hållbarhet

Alla produkter utvecklas och produceras i vår egen produktion i Habo utanför Jönköping. 

Produktionen drivs helt och hållet med hjälp av förnybar el och samtliga produkter i  hudvårdssortimentet är veganska.

 

Du hittar även Jabushes produkter hos våra återförsäljare.​​